Kategórie
 
 
 
 
 
 

Dlažby s eleganciou prírody: Kolekcie AVA MACCHIA ANTICA a REFIN FOSSIL

Blog
24.05.2023

Dlažby sú dôležitým prvkom interiéru aj exteriéru, môžu transformovať priestor a pridať mu štýlový a estetický rozmer. V tomto článku sa budeme venovať dvom kolekciám talianských dlažieb, konkrétne AVA MACCHIA ANTICA a REFIN FOSSIL.

Tieto kolekcie prinášajú do vášho domova alebo exteriéru jedinečný prírodný pôvab a ponúkajú mnoho výhod. Čítajte ďalej, aby ste sa dozvedeli viac o týchto fascinujúcich dlažbách a ich použití v rôznych prostrediach.

Dlažba AVA MACCHIA ANTICA

Táto dlažba prináša do vašich interiérov a exteriérov šarm a luxus mramoru. Dlaždice sú inšpirované tradičnou talianskou kultúrou. Ich jedinečný vzhľad je dosiahnutý vysokokvalitným spracovaním keramiky, ktoré napodobňuje povrch kameňa. Kolekcia je ideálna pre tých, ktorí si prajú vytvoriť autentickú atmosféru, ktorá vyzerá luxusne avšak dlažby AVA MACCHIA ANTICA sa skvele kombinujú aj s drevom a inými prírodnými materiálmi, čím každý priestor nadobudne veľmi príjemný charakter.

AVA MACCHIA ANTICA má teplé zemité tóny, ktoré výborne doplnia prírodné prvky, či rustikálny dekor akéhokoľvek interiéru. Každá doska z tejto kolekcie dokonale kopíruje mnoho rôznych materiálov z prírodného kameňa, čím uspokojuje potreby súčasného dizajnu aj klasického vkusu. Túto dlažbu odporúčame do kuchýň, obývacích izieb ale skvele vynikne aj na terase, či pri bazénoch. Teplý hnedý odtieň môže dobre fungovať aj v priestore pracovne, kde vytvorí útulnú, príjemnú atmosféru.

Dlažby majú vďaka pokročilým výrobným  procesom neuveriteľnú pevnosť a odolnosť. Každá dlaždica je úplne nepriepustná a odolná voči poškriabaniu, teplu a UV žiareniu. Povrchy sú zároveň úplne bezpečné pre styk s potravinami a odolné voči škvrnám, vďaka čomu sú ideálnou voľbou aj pre pracovné dosky a pracovné plochy v kuchyni. Dlažby sú dostupné vo variantoch rôznych veľkostí od 60x120cm až po 163x324cm.

Dlažba REFIN FOSSIL

Kolekcia REFIN FOSSIL je ďalšou zaujímavou voľbou dlažieb, ktorá prináša prírodný pôvab do vášho domova. Kolekcia dlažieb FOSSIL sa inšpiruje prehistorickými odtlačkami rastlín a živočíšnych druhov zachovaných v kameni, ktoré sú premenené na dekoratívne motívy pre moderné interiérové priestory.

Dekor na dlažbe je však veľmi jemný, a teda ho môžete kombinovať s rôznymi neutrálnymi farbami. Jemné bledé, hnedé a šedé odtiene tejto dlažby môžu vniesť pokoj do priestorov, ako sú spálne, domáce kancelárie, či jedálne. Každej miestnosti pridajú pocit tepla a prirodzenosti.

Prírodné motívy inšpirované najmä znakmi, ktoré zanechali drážkované schránky vyhynutých amonitov v kameni sú však jemné a nebudete mať problém ich skombinovať aj s rôznymi inými prírodnými materiálmi. Vďaka ručne kresleným vzorom si každý podľa svojej fantázie môže nájsť v týchto dlažbách vlastné obrazy. Tieto dlažby prinesú prírodný nádych do každého interiéru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia