Kategórie
 
 
 
 
 
 

Blog

01.04.2024

Dlažby s imitáciou železa pre industriálne interiéry

Vo svete interiérového dizajnu existuje nekonečné množstvo možností, ako dotvoriť útulný a štýlový priestor či vo Vašom byte, dome alebo kancelárskom priestore

Čítajte viac
01.04.2024

Tehlové obklady vs. moderné trendy: Kde sa stretáva minulosť s budúcnosťou

V architektonickom svete dochádza k neustálemu dialógu medzi minulosťou a budúcnosťou, ktorý nachádza svoje miesto aj v používaní materiálov a dizajnových prvkov.

Čítajte viac
20.01.2024

Minimalistický dizajn obkladov a dlažieb pre moderné interiéry

Hľadáte spôsoby, ako vniesť do interiéru svojho domova trochu minimalistického kúzla. Tak to ste na správnom mieste!

Čítajte viac
20.01.2024

Čo je dlažba na terče a aké má výhody a nevýhody?

Stojíte na svojom dvore, pozeráte na nerovný terén a rozmýšľate aké riešenie existuje pre ideálnu podlahu na takéto miesto? Odpoveďou, ktorú hľadáte, môže byť dlažba na terče.

Čítajte viac
03.12.2023

Ako oživiť svoj domov pomocou cenovo dostupných dlažieb a obkladov?

Výhodné dlažby a obklady online z pohodlia domova. Premeňte svoj domov bez narušenia Vášho rozpočtu.

Čítajte viac
30.10.2023

Kompletný sprievodca pre použitie správneho lepidla pod obklad a dlažbu

Vo svete stavebných lepidiel a malty je rozmanitosť obrovská, s rôznymi značkami a výrobcami, zameranými na rôzne potreby.

Čítajte viac
29.09.2023

Prírodná elegancia: Inšpirácia pre kvetinové obklady

Vytvorenie krásneho a harmonického interiéru, či exteriéru je snom mnohých. Jedným z najefektívnejších spôsobov, ako dosiahnuť prírodnú eleganciu a živosť, je použitie kvetinových vzorov a motívov na obkladoch.

Čítajte viac
29.09.2023

Vizuálne zaujímavé riešenia obkladov a dlažby pre vstupné haly

Vstupné haly sú vizitkou každého podniku, hotelu alebo business centra. Sú prvým miestom, ktoré návštevník vidí, a často definujú prvotný dojem, ktorý si odnáša.

Čítajte viac
13.09.2023

Najzaujímavejšie exteriérové dlažby z ponuky KERAMCO

Dlažba je neoddeliteľnou súčasťou exteriérových priestorov našich domovov. Okrem svojej funkcionality hrajú exteriérové dlažby dôležitú úlohu aj v dizajne a celkovom dojme našich exteriérových plôch. Preto sme sa rozhodli predstaviť vám niektoré z najzaujímavejších exteriérových dlažieb z ponuky KERAMCO, ktoré spájajú vynikajúcu kvalitu s nádherným dizajnom.

Čítajte viac
13.09.2023

5 nezvyčajných spôsobov využitia keramických obkladov

Keramické obklady majú široké využitie v interiéroch a exteriéroch, no mnoho ľudí si neuvedomuje ich potenciál mimo bežných stien a podláh. Ak hľadáte netradičné spôsoby, ako oživiť svoj domov alebo iný priestor, keramické obklady môžu byť vašou tajnou zbraňou. Tu je päť nezvyčajných spôsobov, ako ich využiť prípadne ako zužitkovať prebytočné obklady, ktoré vám zostali po prerábk

Čítajte viac
09.08.2023

Dlažba do obývačky: Odkryte tajomstvo útulného a moderného interiéru

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo niektoré obývacie izby pôsobia útulne a štýlovo, zatiaľ čo iné sú chladné a nevľúdne? Tajomstvo spočíva v detailoch a jedným z najpôsobivejších detailov je podlaha. Dlažba môže zmeniť vzhľad a atmosféru každej miestnosti. Výber podlahového materiálu do obývacej izby sa zdať ako neľahká úloha. Ako si vybrať dlažbu, ktorá v obývačke prispeje k pocitu útulnosti?

Čítajte viac
09.08.2023

5 tipov ako vybrať škárovaciu hmotu

Pozreli ste sa niekedy pozorne na škárovaciu hmotu medzi jednotlivými dlaždicami? Túto hmotu si často nikto nevšíma, kým nezačne vyzerať špinavo alebo nepopraská. Výber správnej škárovacej hmoty je v skutočnosti dosť dôležitý, pre celkový výzor aj funkčnosť všetkých obkladačiek.

Čítajte viac
28.07.2023

3D obklady na stenu: Nápadité riešenie pre originálny interiér

Chcete dodať interiéru svojho domova hĺbku a štruktúru. Už vás nebavia všade rovnaké rovné steny? Je čas zvážiť 3D obklady stien. Tieto reliéfne obkladačky poskytujú ohromujúce vizuálne efekty vďaka svojim vyvýšeným povrchovým vzorom. 3D obklady stien sú horúcim trendom, ktorý dokáže premeniť akýkoľvek priestor na umelecké dielo. Možnosti originálneho priestoru sú s 3D obkladom stien nekonečné.

Čítajte viac
28.07.2023

Ako na čistenie dlažby a obkladov v kúpeľni?

Vošli ste niekedy do kúpeľne a zhrozili ste sa zo stavu vašej dlažby, či obkladov? Nebojte sa, stáva sa to aj tým najlepším z nás. Dobrou správou však je, že s trochou snahy a správnymi čistiacimi prostriedkami môžete svoje obkladačky a dlažby opäť dostať do žiarivo čistej podoby

Čítajte viac
18.07.2023

Ako vybrať dlažbu okolo bazéna?

Investovali ste do úžasného bazéna a teraz je čas rozhodnúť sa, ako upraviť okolie. Toto rozhodnutie je dôležitejšie, ako si možno uvedomujete.

Čítajte viac
18.07.2023

Do akého interiéru sa hodia rustikálne obklady, či patchwork?

Zamilovali ste sa do rustikálnych alebo patchworkových obkladov a teraz premýšľate, kam vo vašej domácnosti sa budú najviac hodiť.

Čítajte viac
27.06.2023

Terazzo dlažby: moderný prvok v interiéri

Vošli ste niekedy do štýlovej kaviarne alebo butiku a čudovali ste sa, ako dosiahli ten elegantný a moderný vzhľad? Je možne, že rolu zohrala práve terazzo dlažba. Terazzo dlažby zažívajú veľký návrat a transformujú interiéry svojimi zaujímavými vzormi.

Čítajte viac
27.06.2023

Dlažba na schody: Trendy a materiály pre bezpečnosť aj moderný dizajn

Rozmýšľali ste v poslednom čase nad úpravou svojich schodov? Dlažba na schody je skvelým spôsobom, ako osviežiť priestor a urobiť štýlový dojem.

Čítajte viac
12.06.2023

Transformácia fasády pomocou vonkajšieho obkladu

Chcete vizuálne zmeniť vzhľad budovy pomocou vonkajšieho obkladu na fasáde? Fasádny obklad je skvelý spôsob, ako zlepšiť vzhľad budovy bez nutnosti kompletnej rekonštrukcie.

Čítajte viac
12.06.2023

Maximálna presnosť a kvalita: Ako vybrať profesionálnu rezačku na dlažbu?

Výber správnej rezačky na dlažbu prácu urýchli a taktiež budete mať istotu, že každá dlaždica je narezaná presne a zákazník bude spokojný. Aké rezačky existujú a ako postupovať pri výbere rezačky na dlažbu?

Čítajte viac
24.05.2023

Využite potenciál veľkoformátových obkladov do interiéru i exteriéru

Veľkoformátové obklady sú jednoducho dlaždice väčších rozmerov, ktoré sa môžu pohybovať v desiatkach až stovkách centimetrov. Možno ste už o nich počuli, ale viete prečo sú také výnimočné?

Čítajte viac
24.05.2023

Dlažby s eleganciou prírody: Kolekcie AVA MACCHIA ANTICA a REFIN FOSSIL

Dlažby sú dôležitým prvkom interiéru aj exteriéru, môžu transformovať priestor a pridať mu štýlový a estetický rozmer. V tomto článku sa budeme venovať dvom kolekciám talianských dlažieb, konkrétne AVA MACCHIA ANTICA a REFIN FOSSIL.

Čítajte viac
11.05.2023

Tipy pre údržbu dlažieb a obkladov v exteriéri

Obklady a dlažby v exteriéri je potrebné ošetrovať a pravidelne čistiť, aby vyzerali ako nové. Pomôže to zachovať top vzhľad vášho vonkajšieho priestoru bez ohľadu na to, ako dlho ho máte.

Čítajte viac
11.05.2023

Ako vybrať a správne aplikovať penetračný náter?

Penetračný náter je základným krokom pri každom projekte maľovania alebo pokladania obkladov, ale často sa na jeho dôležitosť zabúda.

Čítajte viac
22.04.2023

Výber dlažby na terasu

Kde začať keď chcete vylepšiť svoju terasu? Výber správnej dlažby na terasu môže byť náročná úloha a možností na výber je neúrekom. Na konci tohto článku budete mať všetky informácie potrebné na výber dlažby na terasu, ktorá vyhovuje vašim potrebám a vkusu!

Čítajte viac
22.04.2023

Prečo sa luxusná talianska dlažba teší veľkej obľube?

Luxusné talianske dlažby sa rýchlo stávajú obľúbeným riešením pre dizajnérov na celom svete. Sú obľúbené pre svoju kvalitu, trvanlivosť a vzhľad, čím dodávajú luxusný a nadčasový efekt každému priestoru.

Čítajte viac
13.04.2023

Betónové obklady, imitácia betónu alebo betónové stierky na stenu?

Betónové steny rôznych druhov sa v posledných rokoch stávajú čoraz obľúbenejšími pri navrhovaní interiérov aj exteriérov, a to z dobrého dôvodu. Betón nielenže dokáže dodať miestnosti modernú, sviežu estetiku, ale je aj neuveriteľne odolný a trvácny. 

Čítajte viac
13.04.2023

Dlažba do kuchyne: Na čo nezabudnúť pri jej výbere?

Pri výbere správnej dlažby do kuchyne sa môže zdať, že musíte myslieť na milión detailov. Aká farba bude vyzerať najlepšie? Aký typ dlažby si vybrať? Je naozaj dôležité brať do úvahy veci ako odolnosť voči vode a trvanlivosť? 

Čítajte viac
22.03.2023

Drevené obklady vs. imitácia dreva: Ako si z nich vybrať?

Vybrať si medzi obkladmi z prírodného dreva a z jeho imitácie môže byť ťažké. Oba materiály sú estetické, ale majú aj svoje rozdiely. V tomto článku si prejdeme výhody a nevýhody oboch materiálov. Porovnáme ich vzhľad, odolnosť, náročnosť údržby, cenu a možnosti použitia. Vďaka poznatkom z článku sa budete vedieť ľahšie rozhodnúť, ktorý variant zvoliť.

Čítajte viac
27.02.2023

Najmodernejšie trendy dlažieb a obkladov pre rok 2023!

Obklady a dlažby môžu dizajn interiéru aj exteriéru dokonale dotvoriť podľa najnovších trendov. Zistite aké sú najmodernejšie obklady a dlažby pre rok 2023. 

Čítajte viac
27.02.2023

Ako vybrať obklady do kúpeľne?

Obklady v kúpeľni musia byť nielen pekné, ale aj funkčné. Ako vybrať obklady do kúpeľne a nad čím všetkým sa pred ich výberom zamyslieť? Je dôležitý materiál, veľkosť, či farba obkladov?

Čítajte viac
27.02.2023

Vyberte si správnu hydroizoláciu pre svoj dom: Ktoré miesta vyžadujú ochranu?

Keď ide o hydroizoláciu vášho domu, chcete si byť istí, že ju urobíte správne. Koniec koncov, nie je nič horšie ako investovať čas a peniaze do niečoho, čo nefunguje! V tomto článku sa budeme zaoberať tým, ktoré miesta vo vašom dome si vyžadujú ochranu a ako si hydroizoláciu vybrať. Poďte zistiť, čo presne potrebujete vedieť o výbere správnej hydroizolácie pre váš dom.

Čítajte viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia