Kategórie
 
 
 
 
 
 

Najzaujímavejšie exteriérové dlažby z ponuky KERAMCO

Blog
13.09.2023

Dlažba je neoddeliteľnou súčasťou exteriérových priestorov našich domovov. Okrem svojej funkcionality hrajú exteriérové dlažby dôležitú úlohu aj v dizajne a celkovom dojme našich exteriérových plôch. Preto sme sa rozhodli predstaviť vám niektoré z najzaujímavejších exteriérových dlažieb z ponuky KERAMCO, ktoré spájajú vynikajúcu kvalitu s nádherným dizajnom.

Kameninová exteriérová dlažba Refin Orobica Beige

Ak hľadáte exteriérovú dlažbu, ktorá dokáže spojiť prírodný vzhľad s trvácnosťou a odolnosťou keramickej dlažby, Refin Orobica Beige je pre vás ideálnou voľbou. Táto dlažba nesie v sebe zaujímavú štruktúru kameňa a prírodné odtiene, čím priestoru dodáva eleganciu. Zároveň je bezpečná pre vaše exteriérové prostredie. Rozmery 60x60 cm sú ideálne pre vytvorenie jednotného, harmonického povrchu. Využiť ju môžete na terasu ale aj napríklad aj na fasádu domu, čím získate jednotný a zaujímavý dizajn.

 

Prírodná exteriérová dlažba Refin Sublime Beige

Dlažba Refin Sublime Beige prináša do vašich exteriérov prírodný vzhľad, ktorý si zamilujete. Táto dlažba je inšpirovaná prírodou a a vyzerá ako z vápenca. Jej odtiene beige farby sú jemné a harmonické, čo vytvára pokojnú a príjemnú atmosféru vo vašom exteriéri. Dlažba Refin Sublime Beige je pre tých, ktorí uprednostňujú prírodný a elegantný vzhľad pre svoje exteriéry. Táto dlažba je jednou z najobľúbenejších z ponuky Keramco. Navyše okrem skvelého dizajnu nezaostáva ani svojou kvalitou. Stačí ju pravidelne umývať vodou a neagresívnymi čistiacimi prostriedkami, aby vždy vyzerala ako nová.

 

Vzorovaná exteriérová dlažba Refin Risseu Scouro

Pre tých, ktorí hľadajú exteriérovú dlažbu so špeciálnym vzorom a osobitosťou, je Refin Risseu Scuro jednoznačne zaujímavou voľbou. Hlavným ťahákom tejto dlažby je jej nápaditý vzorovaný dizajn, ktorý prinesie do vášho exteriéru dynamiku a originalitu.  Dlažba je trojrozmerná s miernym reliéfom, vďaka čomu môžete dosiahnuť zaujímavý efekt kdekoľvek ju umiestnite. Táto dlažba s rozmermi 90x90 cm je dostatočne odolná na to, aby zvládla náročné vonkajšie podmienky.

 

Dokonalá kombinácia krásy a funkcionality

Všetky tieto exteriérové dlažby z ponuky KERAMCO nie sú len o kráse, ale aj o funkčnosti. Sú vyrobené z odolných materiálov, ktoré odolávajú poveternostným podmienkam, nepravidelným teplotám a ďalším vonkajším vplyvom. Okrem toho sú jednoduché na údržbu, čo znamená, že si ich môžete dlho užívať bez veľkého úsilia.

Pri výbere exteriérovej dlažby nie je dôležitý len dizajn, ale aj jej kvalita a trvanlivosť. S ponukou KERAMCO dostanete všetky tieto aspekty v jednom balení. Vaše exteriérové priestory tak môžu ožiariť štýlom a praktickosťou zároveň. Nezabudnite prejsť cez celú ponuku KERAMCO a vybrať si exteriérovú dlažbu, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám a estetickým preferenciám. Vaše exteriérové priestory si zaslúžia to najlepšie!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia