Kategórie
 
 
 
 
 
 

Prečo sa luxusná talianska dlažba teší veľkej obľube?

Blog
22.04.2023

Luxusné talianske dlažby sa rýchlo stávajú obľúbeným riešením pre dizajnérov na celom svete. Sú obľúbené pre svoju kvalitu, trvanlivosť a vzhľad, čím dodávajú luxusný a nadčasový efekt každému priestoru.

Trh s kvalitnými talianskymi dlažbami je rozmanitý. Existuje niekoľko značiek, ktoré ponúkajú rôzne možnosti farieb, textúr, veľkostí a povrchových úprav. Medzi najobľúbenejšie značky patria AVA, FAP Ceramiche, REFIN Ceramiche a SANT'AGOSTINO.

Výhody talianskej dlažby

Pokiaľ si vyberáte luxus, talianske dlažby by mali byť na vrchole vášho zoznamu. Nielen kvôli rozmanitosti, ale aj kvôli kvalite a spracovaniu, ktoré sa pri výrobe týchto obkladov a dlažieb používa.

Tu je niekoľko dôvodov, prečo sa talianske obklady stali takými obľúbenými:

  • Kvalita - talianske dlažby sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ako je porcelán a keramika, ktoré im dodávajú dlhodobú trvácnosť. Okrem toho sú odolné voči vlhkosti a zafarbeniu, takže sú ideálne do priestorov s vysokou vlhkosťou, ako sú kúpeľne a kuchyne.
  • Vzhľad - Talianske dlažby sa dodávajú v rôznych farbách a vzoroch, takže sú ideálne pre každú miestnosť ale aj pre exteriér. Od rustikálnych dlaždíc až po moderný betónový vzhľad - každý si tu nájde niečo pre seba!
  • Výber - K dispozícii je obrovský výber luxusných talianskych obkladov a dlažieb od rôznych značiek.

Talianske dlažby v sebe spájajú luxus s praktickosťou a odolnosťou - sú atraktívnou voľbou pre každého, kto hľadá vysokokvalitný dizajn.

Dlažby značky AVA

Značka luxusných talianskych obkladov AVA je vďaka jej vysokej kvalite a úžasnému estetickému vzhľadu, ako aj širokej škále dostupných možností jednou z najobľúbenejších.

Dlažby AVA sú neuveriteľne odolné a hlavným krédom pri ich výrobe je najmä kvalita. Povrch dlažieb je nielen odolný proti poškriabaniu, ale aj proti poveternostným vplyvom, takže je ideálny aj na vonkajšie použitie. Okrem toho sa môže používať aj vo vlhkých priestoroch bez rizika poškodenia.

Ponúka sa v celom rade moderných dizajnov s klasickou eleganciou. Nájdete tradičné geometrické vzory aj moderný minimalizmus, a tiež nekonečné množstvo tvarov, veľkostí a farieb.

Dlažby značky FAP Ceramiche

Spoločnosť FAP Ceramiche prináša klasickú krásu mramoru do moderného prostredia vďaka svojim moderným dizajnom vyrobeným z vysokokvalitných materiálov. Spoločnosť FAP Ceramiche je uznávaným hráčom na talianskom trhu s obkladmi a dlažbami.

Dlažby FAP Ceramiche sú známe svojou špičkovou kvalitou, širokým výberom a úžasnými vzormi. Každá dlaždica od tejto značky má jedinečnú glazúru, ktorá časom nevybledne - vďaka čomu majú dlhú životnosť a odolnosť. Táto značka ponúka široký výber kombinovaných obkladov a dlažieb vhodných pre každý vkus - od moderných vzorov až po klasické tvary.

Dlažby značky REFIN Ceramiche

Pokiaľ ide o luxusné talianske obklady a dlažby, spoločnosť REFIN Ceramiche založená v roku 1962, dokázala obstáť v skúške času a ponúka jedny z najlepších dostupných výrobkov.

REFIN ponúka široký výber produktov vrátane dlažieb s efektom dreva, či obkladov a dlažieb s efektom mramoru i kameňa. Pozornosť venovaná detailom je to, čo robí spoločnosť REFIN Ceramiche takou obľúbenou - od pokročilej technológie digitálnej tlače pre veľmi detailné vzory až po použitie špičkových technológií pre vynikajúcu odolnosť voči škvrnám.

Ak teda hľadáte luxusné talianske obklady a dlažby s jedinečným vzhľadom, ktoré vám vydržia dlhé roky, REFIN Ceramiche vás určite nesklame. S ich znamenitým výberom vysokokvalitných materiálov a nadčasových vzorov si vás získajú!

Dlažby značky SANT'AGOSTINO

A napokon je tu spoločnosť SANT'AGOSTINO, ktorá kombinuje intenzívne farby s jemnými vzormi, čoho výsledkom sú nadčasové výrobky, ktoré pretavujú tradičný štýl do súčasných trendov s talianskym globálnym nádychom.

SANT'AGOSTINO používa na výrobu svojich obkladov a dlažieb najmodernejšie technológie. Táto značka ponúka viacero kolekcií so širokou škálou rozmerov a tvarov, ako aj množstvo farieb a textúr. To znamená, že pri zariaďovaní vášho domova máte na výber z nekonečného množstva kombinácií.

Všetky výrobky SANT'AGOSTINO sa navyše dodávajú so špeciálnou povrchovou úpravou "rainstop", vďaka ktorej sú vhodné najmä do vonkajších priestorov. Táto povrchová úprava poskytuje dodatočnú ochranu pred dažďom a UV žiarením, vďaka čomu si dlaždice dlhšie zachovajú žiarivé farby.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia