Kategórie
 
 
 
 
 
 

Prírodná elegancia: Inšpirácia pre kvetinové obklady

Blog
29.09.2023

Vytvorenie krásneho a harmonického interiéru, či exteriéru je snom mnohých. Jedným z najefektívnejších spôsobov, ako dosiahnuť prírodnú eleganciu a živosť, je použitie kvetinových vzorov a motívov na obkladoch.

Príroda je nekonečným zdrojom inšpirácie. Jej krása sa odráža v každom kvetinovom motíve a vzore, čo ich robí ideálnymi pre obklady interiérov a exteriérov. Kvetinové vzory vytvárajú príjemnú atmosféru a dodávajú miestam šmrnc a eleganciu. Od abstraktných po realistické, od jednofarebných po viacfarebné, kvetinové obklady sú univerzálnym spôsobom, ako dodať prírodný dotyk každému priestoru.

 

Rôzne typy kvetinových vzorov na obklady

Kvetinové obklady nájdete v rôznych prevedeniach. Patria medzi ne:

1. Abstraktné kvetinové vzory: Tieto vzory sú moderné a jedinečné. Majú tendenciu kombinovať kvetinové motívy s abstraktnými vzormi a farbami, čo vytvára zaujímavý kontrast. Abstraktné kvetinové obklady môžu byť vynikajúcim spôsobom, ako pridať do moderného interiéru kúsok prírody.

2. Realistické kvetinové vzory: Pre tých, ktorí milujú prirodzenú krásu kvetín, budú ideálnou voľbou realistické kvetinové vzory. Tieto obklady precízne zachytávajú detaily kvetín a dodávajú priestoru autentický vzhľad prírody.

3. Jednofarebné kvetinové vzory: Pre tých, ktorí preferujú jednoduchú eleganciu, jednofarebné kvetinové vzory sú skvelou voľbou. Sú diskrétnym spôsobom, ako pridať kvetinový motív do interiéru alebo exteriéru bez prehnaného farebného ruchu.

4. Viacfarebné kvetinové vzory: Ak hľadáte niečo živšie a veselšie, viacfarebné kvetinové vzory sú pre vás. Tieto obklady prichádzajú s bohatou paletou farieb, ktoré dokážu zvýrazniť a oživiť akýkoľvek priestor.

 

Kvetinové obklady od KERAMCO

Pri výbere kvetinových obkladov môžete spoľahnúť na výber renomovaných značiek z ponuky KERAMCO. Tu sú niektoré vybrané kvetinové obklady, ktoré osviežia každý interiér i exteriér:

Obklady Ava Imagine Jungle Chic a Lapp-Rett: Tento produkt kombinuje exotické kvety s moderným dizajnom, vytvárajúc tak kontrastné a zároveň harmonické obklady. Je ideálny pre tých, ktorí chcú priniesť do svojho interiéru trochu z tropických záhrad.

Obklady Fap Roma Gold Flower Inserto: Prvotriedny obklad s kvetinovým vzorom a zlatými akcentmi, ktoré dodávajú miestnosti nádych luxusu. Kvety, ktoré sú precízne prevedené v detailoch, prinášajú do interiéru príjemnú atmosféru. Tieto abstraktné kvety s výraznými farbami si jednoducho nemôžete nevšimnúť.

Obklad Fap Summer Magnolia Vento Inserto: Dizajnový poklad, ktorý prinesie do vášho domova krásu letného obdobia. Jeho kvetinový vzor s detailnými magnóliami je nádherný a romantický. Kvety na obklade pôsobia, akoby práve vykvitli a rozkvitli vo vašej miestnosti, čo vytvára nezabudnuteľný dojem. Tento obklad prichádza s kvetinovým vzorom, ktorý okamžite pripomína slnečné dni a kvitnúce magnólie.

Obklad Ava Imagine Botanical Lapp-Rett: Tento produkt spája kvety s botanickým dizajnom, čo vytvára jedinečnú a atraktívnu kombináciu. Je to skvelý spôsob, ako pridať do vášho interiéru prírodný šmrnc. Jednou z hlavných výhod tohto obkladu je jeho neuveriteľne realistický dizajn. Kvety a rastliny na povrchu vyzerajú tak, akoby práve vyrástli priamo vo vašom interiéri.

Kvetinové obklady sú skvelým spôsobom, ako pridať do vašich interiérov a exteriérov prírodný dotyk. S ich širokou paletou štýlov a možností farieb môžete vytvoriť priestor, ktorý odráža vašu osobnosť a váš vzťah k prírode. Nech sa rozhodnete pre abstraktné, realistické, jednofarebné alebo viacfarebné kvetinové vzory, budete mať istotu, že váš interiér aj exteriér bude nádherný a plný elegancie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia